Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

Megoszt!

2009. november 15., vasárnap

saláta



HÍRÚJSÁG -
MEDIAWAVE Alapítvány összesített hírei
2009.06.02.
N.O.E.W.A. Jazz Workshop Series - Stephen Gauci Quartet (USA)
A székesfehérvári szervezők nem csüggednek, folyamatosan jobbnál jobb zenekarokal lepik meg még a legínyencebb jazz jajongókat is. Júniusi ajánlójukat olvashatják.
NOEWA #13
Stephen Gauci Quartet (USA)
2009. június 03. szerda, 20:30
Petőfi Mozi Music Pub, Székesfehérvár
nariman_chaichi

A székesfehérvári N.O.E.W.A. Jazz Workshop sorozatának június 3-i vendége Stephen Gauci szaxofonos. Fél nyolckor lép a Petőfi Mozi Music Pub színpadára kvartettjével.
Stephen Gauci kilenc éves korában fedezte fel, hogy hallásával gondjai vannak. A probléma azóta sem enyhült, de hallókészüléke segítségével oda jutott, hogy 40 éves korára generációjának legkreatívabb muzsikai közé sorolják. A brooklyni tenorszaxofonos olyan mágusoktól tanult, mint Frank Wess vagy Joe Lovano, de hangzására Albert Ayler is óriási hatással volt. Kvartettjében Kenny Wessel gitáros, Ken Filiano bőgős és Lou Grassi dobos segítségével épít zenét bebopból és szabad jazzből.
2009. június 3. 20:30 - Petőfi Mozi Music Pub (Székesfehérvár) - N.O.E.W.A. Jazz Workshop: Stephen Gauci Quartet
free jazz, szaxofon, Stephen Gauci
fidelio
CIMP Records újdonságai
Két friss kiadvány jelent meg a hetekben a megújult és némileg szebb, átláthatóbb honlappal rendelkező CIMP label (Creative Improvised Music Productions) gondozásában. "Circle This" címmel látott napvilágot Michael Bisio és kvartettjének legújabb albuma, amin a nagybőgős Bisio mellett két tenoros, Avram Fefer és Stephen Gauci, illetve Jay Rosen dobos játszik. "Ota Benga Of The Batwa" név alatt pedig David Haney és Julian Priester zongora-harsona duójának legújabb felvételei jelentek meg. A Robert D. Rusch által igazgatott lemezkiadó katalógusa az új honlapnak köszönhetően kiválóan áttekinthető, a korongok pedig már közvetlenül a kiadótól is megrendelhetők. cimprecords.com
improv.hu

A koncert amatőrfelnétele letölthető MP3- ban: FREE

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése